Żurawina - na co? Po co?  Naturalne Koktajle na wzmocnienie

Żurawina - na co? Po co?

Naturalne Koktajle na wzmocnienie

zobacz przepis

wyniki wyszukiwania

Znaleziono 3 wyników:
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami
Ocena:
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami

Kiszoną Kapustę odcedzamy i wrzucamy do garnka wraz z lisciem laurowym i ziarnami pieprzu. Gotujemy ok 50 minut od czasu do czasu podlewając białym winem (kapustę oczywiście możemy podlewać wodą lub piwem) . W międzyczasie surową kiełbasę nakłuwamy zewsząd np. nożem lub wykałaczką, wkładamy do...

Komentarze(1)
Zobacz więcej
Lekka Zupa Podgrzybkowa
Ocena:
Lekka Zupa Podgrzybkowa

Bulion warzyny możemy oczywiście przygotować z kostki, natomiast my woleliśmy ugotować przyprawioną solą i pieprzem włoszczyznę. Gotujemy do momentu, aż warzywa zrobią się w środku miękkie. Następnie wyciągamy warzywa z bulionu, marchewkę kroimy w talarki a zmieniaka w kostę i wracają one z powrotem do garnka....

Komentarze(2)
Zobacz więcej
Duszone Podgrzybki w Śmietanie z Grzankami Bazyliowo-Czoskowymi
Ocena:
Duszone Podgrzybki w Śmietanie z Grzankami Bazyliowo-Czoskowymi

Ustawiamy piekarnik na 180-200°C. W moździeży rozrabiamy oliwę z oliwek ze świeżo poszatkowaną bazylią i czoskiem. Następnie rozsmarowujemy na kromkach pokrojonej bagietki i układamy na blasze. Wstawiamy na ok. 8-10 minut obserwując, czy pieczywo zbytnio się nie zarumieniło. Grzanki bazyliowo czosnkowe gotowe....

Komentarze(1)
Zobacz więcej